Etusivu      Frettimme     Pentueet      Kasvatus     Linkit     Yhteystiedot

 

17.4 Leelan vatsa kasvaa erittäin lupaavasti ja muutkin raskauden tunnusmerkit ovat ilmassa. Ultraus jäi tänä vuonna ihan loppumetreille, eli ensi viikolla vasta mennään kurkkaamaan mitä vatsan sisällä paisuu. Tässä raskaudessa voisin kyllä olla aikalailla varma, että pentuja vatsassa on ja taitaa olla hieman enemmän kuin viime vuonna. ;)


27.4 Leela synnytti illalla 9 pienokaista. 6 poikaa joista todennäköisesti tulee kaikista pastelleja, yhden albiinon tytön sekä kaksi pastellia tyttöstä. Toinen pastelleista tytöistä on normaalia selkeästi pienempi, painoa on vain 4 grammaa. Tyttösen kohtalo on vielä varsin epävarma. :( Loput pennut vaikuttavat terhakoilta ja elinvoimaisilta. Leelakin voi loistavasti ja on silmin nähden onnellisen oloinen uusista vauveleistaan.


28.4 Pikkuruinen tyttönen oli viime yönä nukahtanut vähän sikeämmin kuin muut. Ehkä näin on kuitenkin parempi, tyttönen oli todella pieni reppana. Hyvää yötä!


6.5 Lapsoset ovat saavuttaneet viikon iän. Painoa on kertynyt tasaisen rauhallisesti, energiaa riittää hiukan rääkymiseen ja möngertämiseen, mutta suurimmaksi osaksi aktiviteetit rajoittuvat vielä nukkumiseen ja maidon lipittämiseen.


14.5 Vauvat kasvavat rauhalliseen, mutta varmaan tahtiin. Kahdesta pojasta on tulossa tumma pastelli ja lopuista eriasteisia vaaleampia pastelleja. Tytöistä Mystique on albiino ja Phoenix pastelli. Jos tyttöset kasvavat sopiviksi yksilöiksi laitetaan molemmat tytöt mahdollisiksi sijoitusnaaraiksi.


22.5 Leela sai nisätulehduksen ja maidontuotanto tyrehtyi. Tyttö on nyt antibiootti kuurilla ja voi jo oikein hyvin.

Kaikki vaaleat pennut siirrettiin Uringan huomaan ja Uringan taakkaa yritetään keventää käsin ruokkimalla pentuja. Hampaat ovat jo puhjenneet ja niille kaivattaisiin käyttökohteita, ihan vielä ei kuitenkaan olla annettu lapsille kanansiipeä jyrsittäväksi, mutta kohta on pakko ettei sormet saa kyytiä. ;)

Vauhdikkaita viipeltäjiä tuntuu olevan.


25.5 Lapset syövät jo jonkun verran lihaa ja nappulamössöä ja ruokahalua tuntuu löytyvän.

Tämä porukka tuntuu olevan vaalea painotteista. Varsinkin Iceman on todella vaalea pastelli.


6.7 Pennut ovat tänään 10 viikkoa vanhoja ja riehakkuutta riittää vaikka muille jakaa. En ole tällä puolelle paljoa kirjoitellut, koska A ja B pentueet ovat olleet yhdessä 4 vko iästä saakka, joten A puolen kuulumiset koskevat myös näitä natiaisia.

Kaikista on kasvanut oikeita nallekarhun pörröisiä penikoita. Tästä pesästä on jo lentänyt Colossus, Mystique ja Iceman, ja tänään lähtee Pyro poitsu.


21.7 Pennuista on kasvanut suuria ja hurjia riehupeppuja. :)

Kaksi näistäkin lapsista lähtee ulkomaille kasvatukseen. Tällä hetkellä näistä muksuista on kotona riekkumassa vielä Phoenix, Sabretooth ja Juggernaut. Ensi viikonloppuna lähtee Phoenix Liettuaan.

 

 ACH’s Mystique
Mystique.htmlshapeimage_4_link_0
 ACH’s Phoenix
 ACH’s Colossus
 ACH’s Iceman
 ACH’s Sabretooth
 ACH’s Juggernaut
 ACH’s Pyro
 ACH’s Nightcrawler

Syntymäpäivä 27.4.2008

2 naarasta

6 urosta

Pentueen sukupuu

2008C keskustelu (pennun omistajille)


Tätä pesuetta odotettiin jännityksellä, koska Leelalle ei ollut aiemmin syntynyt poikia. Tällä kertaa niitä tulikin sitten vähän enemmän.

Pojat vaikuttavat todella jykevä rakenteisilta ja tytötkin olivat jo kasvaneet 11 vko iässä äidistään ohi.
Luonteeltaan kaikki lapset ovat äärimmäisen leikkisiä ja vauhdikkaita, suorastaan koheloita, mutta luultavasti ainakin osa pojista voi vielä aikuistuessaan ryhtyä syliteltäviksi tapauksiski.

Tästä pentueesta on 2 lähdössä ulkomaille kasvatukseen.

Vanhemmat:
Esittely:
Pennut:
Päiväkirja:

Kutsumanimi: Hugo

Sukupuoli: Uros

Väri: Pastelli

Omistaja: Iiro

Paikkakunta: Leppävirta

Galleriassa lisää pentueen 2008B kuvia

Toivoisimme, että omistajat lähettäisivät freteistään uusimmat painotiedot ja valokuvat, jotka päivittäisimme tälle sivulle. Painot, kuvat ja kuulumiset voi lähettää osoitteeseen achsferrets@mac.com, kiitos.

Kutsumanimi: Nuka

Sukupuoli: Uros

Väri: Pastelli

Omistaja: Marjo

Paikkakunta: Iisalmi

Kutsumanimi: Jugge

Sukupuoli: Uros

Väri: Pastelli

Omistaja: Kari

Paikkakunta: Tampere

Kutsumanimi: Mysti

Sukupuoli: Naaras

Väri: Albiino

Omistaja: Nelli ja Pasi

Paikkakunta: Pori

Kutsumanimi: Pena

Sukupuoli: Uros

Väri: Pastelli

Omistaja: Henna

Paikkakunta: Vantaa

Kutsumanimi:

Sukupuoli: Naaras

Väri: Pastelli

Omistaja: Jone

Paikkakunta: Vilna, Liettua

Kutsumanimi: Pyro

Sukupuoli: Uros

Väri: Pastelli

Omistaja: Anna

Paikkakunta: Tervakoski

Lopetettu 9/2012 Insulinoma

Kutsumanimi:

Sukupuoli: Uros

Väri: Pastelli

Omistaja: RN

Paikkakunta: Pennsylvania, USA

Pentue 2008 B - Leela ja Alexander