Etusivu      Frettimme     Pentueet      Kasvatus     Linkit     Yhteystiedot

 
Pentue 2008 C -Tikru ja Alexander
Tikru Tikru.htmlshapeimage_5_link_0
Alexander Alexander.htmlshapeimage_6_link_0

22.4 Ultrassa varmistui, että Tikrunkin massussa kasvaa pikkufrettejä. :)


9.5 Myöhään illalla Tikru synnytti 4 tyttöä ja 2 poikaa.

Äiti ja vauvat voivat hyvin. Hoitotoimet äiskä on aloittanut hyvällä rutiinilla ja imetyskin sujuu jo. Muutamassa pikku nenässä näkyy jo tumma T-kuvio.


15.5 Pikkuiset kasvavat hyvää vauhtia, vaikka ne toivottaman pieniltä vanhempien lasten rinnalla näyttävätkin. Onneksi vaaka lupailee hyvää. :)

Tikru taas oikein leijona emomaiseen tapaan huolehtii pienokaisistaan ja tuntuu olevan terhakka ja hyvinvoiva. ;)


24.5 Vauvat kasvavat hitaasti mutta varmasti. Äiskä on taas todella suojelevainen pikkunaskejaan kohtaan eikä pesälaatikolle ole oikein kenelläkään menemistä. Pääasia kuitenkin, että Tikru hoitaa lapsiaan tunnollisesti. :)


8.6 Nyt on lapsien kasvu ruvennut kiihtymään. :)

Ruokavaliona on tällä hetkellä siipikarja jauhetussa ja kiinteässä muodossa, emonmaidon korvike sekä liotetut vauva nappulat. Parhaiten tuntuu liha maistuvan.

Silmiä on ruvennut aukeilemaan hiukan yhdestä jos toisestakin nurkasta, joten pian alkaa kunnon viipellys.


14.6 Leikki-ikä on alkanut ja penskat ovat saaneet jalat alleen. :) Vielä ei riehu hetki kestä kuin 15 minuuttia ja sitten taas alkaa uni painaa. Ruokavaliona menee liha kiinteässäkin muodossa ja liotetut nappulat. Ja hyvin tuntuu maistuvan. :)


28.6 Nämä lapset toimivat ja toohottavat jo hyvin itsenäisesti. Gula poika joskus huutelee vielä välillä ihmisäitin perään kun kuulee minun höpöttävän esim. puhelimeen lähimaastossa. Isompien lasten kanssa riekutaan jo ihan antaumuksella, vaikka isommat hiukan pakkaavatkin pienempiään alistavan. Aikas kilteiltä nämäkin lapset tuntuvat, ainakin silloin kun on massut pullollaan ruokaa. :)


21.7 Nämä lapset tuuntuivat ottavavan kovan loppukirin painonnousussa, Acediakin painoi jo 930g kotoa lähteissään. Malliltaan pennut olivat varsin kauniita ja vaikka vanhemmat täysin erivärisiä ovatkin, myös väriltään lapset onnistuivat varsin hyvin. 

Eilen muutti kaksi viimeistä lasposta tästä pesueesta uusiin koteihinsa. Uudet omistajat tuntuvat ainakin vielä varsin tyytyväisiltä pentuihinsa. :) Näistäkin lapsista pääsee lukemaan uusien omistajien kommentteja VS-frettien foorumilta.

 ACH’s Luxuria
 ACH’s Invidia
 ACH’s Avaritia
 ACH’s Gula
 ACH’s Acedia
 ACH’s Superbia
Vanhemmat:
Pennut:
Päiväkirja:

Kutsumanimi: Tarmo

Sukupuoli: Uros

Väri: Soopeli

Paino: 2400g

Omistaja: Marie

Paikkakunta: Espoo

Kutsumanimi: Ava

Sukupuoli: Naaras

Väri: Soopeli

Paino:

Omistaja: Noora

Paikkakunta: Hamula

Kutsumanimi: Sisu

Sukupuoli: Uros

Väri: Soopeli

Paino: 1700g

Omistaja: Maria ja Ville

Paikkakunta: Kirkkonummi

Kutsumanimi: Indi

Sukupuoli: Naaras

Väri: Soopeli

Paino:

Omistaja: Hilla

Paikkakunta: Lahti

Kutsumanimi: Luna

Sukupuoli: Naaras

Väri: Soopeli

Paino: 729 g (3.8.08)

Omistaja: Eeva

Paikkakunta: Raisio

Kutsumanimi: Ronja

Sukupuoli: Naaras

Väri: Soopeli

Paino:

Omistaja: Heidi

Paikkakunta: Orimattila

Esittely:

Syntymäpäivä 9.5.2008

4 naarasta

2 urosta

Pentueen sukupuu

2008C keskustelu (pennun omistajille)


Tikrun ja Alexanderin pentue päätettiin teettää lähinnä kysynnän vuoksi, ja koska hyvä kokenut naaras ja uros samasta taloudesta löytyy.

Nämä lapset hinnoiteltiin hieman halvemmiksi, koska ne ristivärisyytensä vuoksi eivät välttämättä olisi kasvaneet näyttelymenestyjiksi(mahdollisia värivirheitä), eikä kasvatuskäyttöön suositeltaviksi. Mutta pennuista kasvoikin oikein viehättäviä ja kauniita lapsosia. :) Pojat ovat nallekarhuja ja tyttöset kaunottaria. Sekä kasvattaja, että uudet omistajat ovat tuntuneet olevan varsin mielissään näistä lapsista.

Galleriassa lisää pentueen 2008C kuvia

Toivoisimme että omistajat lähettäisivät freteistään uusimmat painotiedot ja valokuvat, jotka päivittäisimme tälle sivulle. Painot, kuvat ja kuulumiset voi lähettää osoitteeseen achsferrets@mac.com, kiitos.