2017A Pentue

 

         Etusivu      Frettimme       Pentueet       Kasvatus       Linkit      Yhteystiedot

 

Tietoja emosta:


Tietoja isästä:


Tietoja Pentueesta:

ACH’s Marvellous Mistake


ACH’s Sensational Oversight


ACH’s Wondrous Blunder


ACH’s Fantastic Fiasco


ACH’s Incredible Illusion


ACH’s Phenomenal Delusion


ACH’s Extraordinary Error

 

7.4.2017 Annoin Hasan hetkellisesti painia Merin kanssa varmistaakseni tytön kiiman katkenneen. Pariskunta ei pitkään yhdessä ehtineet olla kun jo erotin ne, enkä ajatellut asiaa sen enempää neljään viikkoon. Merin kiiman ulkoiset merkit eivät nimittäin olleen ollenkaan sellaiset, että olisin voinut edes kuvitella tiineyden olevan mahdollinen, puhumattakaan tällaisen alkuun keskeytetyn astutuksen jäljiltä.


6.5.2017 Olin pari päivää ihmetellyt miksi Meri vaikuttaa tylsistyneeltä. Normaalisti neiti on koko ajan menossa joten tällainen laiskistuminen ei kuulu lainkaan tapoihin. Mahaa tunnustellessani aloin epäilemään hidastumisen syyksi pikkuisten fretin alkujen kasvatusta masussa ja varasin samantien seuraavaksi päiväksi ultraus ajan. Havaitsin myös, että Meriltä tulee hiukan epämääräistä kellertävää vuotoa.


7.5.2017 Ultrassa paljastui todellakin Merin olevan kantava. Pentuja näkyi helposti viisi joten todennäköisesti mahassa on vähän enemmänkin elämää. Vuoto todettiin mädäksi, joten aloitimme kiireellä antibioottikuurin. Vuosi on ollut todella painajaismainen frettikasvatuksessa. Sekä kotimaiset, että ulkomaalaiset kasvattajat ovat kokeneet järkyttäviä pentujen menetyksiä. Sen vuoksi olen itsekin todella huolissani molemmista tytöistäni.


10.5.2017 Mahassa näkyy pientä liikettä.


13.5.2017 Meri on reipastunut todella paljon antibioottien vaikutettua

pari päivää. Tyttö on lisännyt vauhtia ja leikkii niin riehakkaasti, että melkein jo sekin alkaa huolestuttaa. :D

Pentupäiväkirja

 

Merin sivu

Merin sivuMeri.html

Hasan sivu

Hasan sivuHasan.html

Meri

Hasa

19.5.2017 klo 12:20 alkoi supistukset.

Seuraavan kahden ja puolen tunnin

aikana syntyi 8 pientä frettivauvaa.

Yksi poju syntyi menehtyneenä,

luultavammin happivajeen vuoksi.

Emo ja kuusi tyttöä sekä yksi poika

voivat terhakasti.

14.5.2017 Vauvat muljaavat masussa lupaavasti. <3

5 päivää enää laskettuun.

20.5.2017 kaikki 7 pentua ovat ottaneet hiukan painoa eilisestä. :)

1.6.2017 Pennut ovat kasvaneet hurjaa tahtia, pienin painaa 61g ja suurin 71g. Värierojakin alkaa jo näkymään selvemmin. 3 on selvästi vaaleampaa tyttöä, sitten on poitsu(toisiksi viimeisenä jonossa) ja sitten tulee tummat tytsyt.


9.6.2017 Mukelot ovat tänään on kolme viikkoisia. Meriltä on tullut hurjasti maitoa ja pentujen painon nousu on ollut sen mukaista. Pienin painaa 121g ja isoin 139g.

Pentujen nimet julkaistu sivupalkissa.11.7.2017 Pennut ovat kasvaneet upeasti. Tänään kävimme pentutarkastuksessa ja kaikki vaikuttavat oikein terhakoilta ja terveiltä näätälapsilta. Luonteiltaan nämä lapsoset ovat rohkeita, avoimia ja iloisia. Olen todella tyytyväinen pentujen luonteisiin.
ACH’s Marvellous Mistake

ACH’s Sensational Oversight

ACH’s Wondrous Blunder

ACH’s Fantastic Fiasco

ACH’s Incredible Illusion

ACH’s Phenomenal Delusion

ACH’s Extraordinary Error