ACH’s Black Mamba
RIP 31.5.2007 - 23.8.2008

Mamban tietoja:

Syntynyt: 31.5.2007

Kuollut: 23.8.2008 (sterilointiin

liittyvä komplikaatio)

Väri: Musta soopeli

Paino: 925 g

Kasvattaja: Aija Kouhi,

Noormarkku

Omistajat:

Henrik ja Maria Liukku,

Kauhajoki

Emo: Näätälän Tikru

Isä: Finn Vom Kremmenholz

Kuvaus:  Black Mamba on äitinsä tapaan oikea atleetti. Vanhemmiltaan perintönä on tullut lihaksikas ulkomuoto ja todella tumma väritys.

Mamba kiipesi jo 7 viikkoisena naperona frettihuoneemme kiipeilytelineen ylimmälle tasolle ilman apua ja silppasi telineen köydellä päällystettyä jalkaa pitkin suoraan ylös tason päälle.

Luonteeltaan Mamba on ollut hieman villin oloinen, mutta nyt tuntuu talven tullen vähän rauhoittuneen. Kyläillessään ei ole meille hammasta näyttänyt lainkaan, vaikka kuulemma kotona osaa toisinaan senkin tempun.


Synnyinkotoaan lähtiessä 12 vko vanhana Black Mamba sovittiin sijoitusnaaraaksemme, kauniin ja lihaksikkaan ulkomuotonsa sekä sopivan uuden kotinsa vuoksi. Mambasta on kasvanut kaunis ja jalostukseen sopivan oloinen tyttö.


Mamban pentueesta voit lukea lisää pentueen omilta sivuilta ACH’s 2008D.


Mamba ehti elää vain yhden kokonaisen vuoden. Tänä aikana hän ehti aiheuttaa niin pään vaivaa kuin suurta iloakin. Mamba ei ollut kaikista helpoin tyttö, koska se ketteryytensä ansiosta kykeni uskomattomiin suorituksiin. Mamba sai myös aikaiseksi huikean kokoisen pentueen, joka jäi jatkamaan monien ihmisten ilostuttamista ja hermostuttamista vielä Mamban jälkeenkin. Mamban menehtyminen rutiini toimenpiteen jälkeisiin komplikaatioihin oli suuri shokki kaikille.

Mambaa jäi kaipaamaan Marian, Henkan ja Ferin lisäksi myös Mamban kasvattivanhemmat. Mamba oli mitä ihanin emo, sen yhteistyökyky ja hellyys olivat aivan omaa luokkaansa.

Pentueet
2008 Pentue D2008_Pentue_D.htmlshapeimage_4_link_0