Gate Pearl Star -”Igor”
RIP 7.2.2009 - 2.2.2015

Igorin tietoja:

Syntynyt: 7.2.2009

Kuollut: 2.2.2015, sydämen laajentuma ja sydämen vajaatoiminta, 

multisentrinen lymfooma, ääreishermostorappeuma,

peniksen kärjessä verenkiertohäiriö

(vanha onnettomuus)

Väri: Pastelli

Talvipaino: 3,2 kg (max 3,5kg)

Kesäpaino: 2,3 kg

Emo: Europe

Isä: Pepper

Kasvattaja: Lena Trushechkina,

VenäjäKuvaus:  Igor on jättimäinen frettipoika. Väriltään poitsu on kaunis vaalea pastelli. Luonteeltaan poju on varsin kiltti, mutta hormooniensa ansiosta hektinen kaveri.

Igor sopeutui frettilaumaamme alkuun hyvin, mutta poika aloitti ”lähentely yritykset” jo todella nuorena, 6kk iässä.

Hormooneistaankin huolimatta Igor on valloittava näätäpoika, mutta käy sen verran kuumana, että häntä ei voi pitää muiden frettien kanssa yhdessä.


2013 vuonna Igor satutti selkänsä yrittäessään astua naarasta. Pojan takajalat olivat heikot ja kävely vaivalloista. Röntgenkuvista saatiin diagnoosiksi spondyloosi, eli silloittuminen. Käytännössä kyseessä on selkärangan rappeuma sairaus joka aiheuttaa painetta alaraajojen hermoratoihin jolloin takajalat ovat heikot ja pahimmillaan halvaantuneet. Igor pärjäilee heikkojen takajalkojensa kanssa vielä hyvin eikä ne tunnu vaikuttavan elämään juurikaan.


Selkäranka ongelmia lukuunottamatta Igor on hyväkuntoinen veteraani-ikään ehtinyt frettiherra, joka on hyväksynyt ystäväkseen Maikin.Pentueet:
2010 Pentue B
2011 Pentue A2009_Pentue_C.html2010_Pentue_B.html2011_Pentue_A.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2