Nallen tietoja:

Syntynyt: 25.3.2004

Väri: Pastelli

Kesäpaino: n.1300 g

Talvipaino: n.1800 g

Kastroitu: 10.3.2005

Kasvattaja: Riina Saksa

Emo: Helga

Isä: Remu

Eniten käytettyjä lempinimiä: Poku, Naltsu, Pokkeri....

Nuoruusajan kuvaus:

Nalle on iso, lempeä, lötköilijä-näätä. Erittäin kiltti, varsinkin ihmisille, pennuille ja omalle näätä väelle. Vieraat retkut sen sijaan voivat saada aikamoistakin kyytiä ja koiria suorastaan vihataan.

Nalle on pienestä saakka talsinut valjaissa pitkin Porin toria sekä keskustan katuja ja aiheuttanut siellä paljon ihmetystä ja ihastusta. Eräisen kerran sai jopa Eetunaukiolla rivitanssi esitystä harjoittelevat naiset totaalliseen epäjärjestykseen. Etäämmälle hiipatessamme takaa kuului joukon vetäjän puuskuttavan mikrofoniin mietteissään jotain karanneesta minkistä.

Nykyään Pokun lempiharrastuksiin kuuluu Kinder munan sisuspallon jahtaaminen liukkaalla lattialla, putkihärdellissä kisaaminen kavereiden kanssa ja lähimetsässä lenkkeily ja riehuminen.


Veteraani-iän kuvaus:

Kohta 7-vuotta täyttävä Nalle-pappa on varsin rauhallinen tapaus. Suuremmilta terveysongelmilta ollaan onneksi vältyttä tähän ikään saakka, mutta allergia on Nallea aika ajoin vaivannut. Kyseessä on ilmeisesti raakapuu-, mahdollisesti mäntyallergia, joka ilmenee ihon punoituksena. Kosteus pahentaa oireita yleensä, mutta tassuihin saattaa tulla oireita jopa pellettivessoista. Allergia ei onneksi ole vaikuttanut kovinkaan häiritsevältä, ei edes kutiavalta, lähinnä kosmeettinen ongelma.

Nykyään Nallen rakkain harrastu on syöminen, josta vatsan seutuville kerääntynyt vanne kieliikin.

Rauhallinen papparainen ei juurikaan enää riehu, mutta tykkää kyllä tutkailla paikkoja omaan verkkaiseen tapaansa.Näätälän Nalle

RIP 25.3.2004 - 7.7.2011
Pentueet
2005 Pentue A2005_Pentue_A.htmlshapeimage_5_link_0

Näyttelyt:

-Capital! 2009 Helsinki                 98,5/100p. VSP veteraani